Werkwijze
De werkwijze is als volgt,

Na uw reactie via telefoon mail of anderszins bespreken we uw wensen of vraag. Het eerste inventariserende gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Aan de hand van dit gesprek kan ik u zeggen wat de mogelijkheden zijn.

Mijn werkzaamheden omvatten het taxeren van (moderne) kunst, juwelen en antiek. Mijn HOBEON - TMV certificatie omvat vrijwel alle deelgebieden op het terrein van kunst en antiek. Daarnaast bemiddel ik desgewenst bij verkoop of aankoop. De afgelopen jaren heb ik diverse malen succesvol kunnen bemiddelen bij verkoop aan diverse Europese musea, een particulier Aziatisch museum en vele particuliere collecties. Om onafhankelijk te blijven koop ik beslist niet voor eigen rekening.

Doel van een Taxatie; Doel is vaak een taxatie ten behoeve van de verzekering (7:960) maar ook taxeer ik ten behoeve van verdelingen, successie of eenvoudig als er behoefte is naar meer informatie over een object of collectie. Bij verdelingen is mijn komst vaak gevraagd om in de toekomst geen gedoe te krijgen. Eenvoudige waarderingen van enkele stuks en niet dienende voor een verzekering kunnen per email. Maar vaker zal het praktischer zijn de stukken te beoordelen bij een huisbezoek.

Voor bedrijven en overheden taxeer ik ook. Recente aansprekende overheidsopdrachten waren bijvoorbeeld de kunstcollectie van het stadhuis in Amsterdam, (in samenwerking met de Kunstwacht) De gemeente Almere taxatie alle binnenkust met BKR advies. Aankoop-taxatie Hildo Krop monument Amsterdam, Geldermalsen collectie buitenkunst, en diverse collecties binnen en buitenkunst in andere gemeenten.Vragen?

Bel gerust. 06 52661562, overdag en in de avond tot 21 uur.Bemiddeling en taxaties volgens onze algemene voorwaarden.


1 27 34