Waardebepalingsformulier

Hoe werkt het online waarderen van spullen ?

Na het uploaden van uw foto's en omschrijving (2 foto's per object is voldoende) betaalt u op rekeningnummer NL74 RABO 0330349295 t.n.v taxatie bureau Ruyten te Heukelum het verschuldigde bedrag volgens onderstaande methode. Voor buitenlandse betalingen onze BIC code is RABONL 2U.

1e object 12 euro.
U ontvangt hiervoor een uitgebreide omschrijving en de financiële waardering van het object. Een goede beschrijving maakt de eventuele verkoop van het object veel makkelijker !
Ik hanteer voor de waardering de waarde van het object in het economische verkeer en desgewenst de onderhandse verkoopprijs. Dit is de geldelijke waarde bij een gespecialiseerde handelaar en – de onderhandse verkoopprijs- de prijs welke u zou krijgen bij verkoop, snel en zonder veel moete te doen, aan een handelaar of via een veiling.
2e tot en met 10e object, 10 euro per object. Ook hiervoor krijgt U een uitgebreide omschrijving en waardering.

10e en volgende object 7,50 per object. Alles met uitgebreide omschrijving en waardering.

Wanneer ik de betaling bijgeschreven heb gekregen heeft U doorgaans binnen 2 werkdagen de waardering en omschrijving per mail ontvangen. Vermeld bij uw betaling uw emailadres zodat ik, wanneer er vragen zijn, U eenvoudig kan bereiken.

Heeft U meer dan 20 objecten ? Dan is een huisbezoek vaak voordeliger. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Het beste formaat om de foto's te versturen is 500kb per foto.

 • Waardebepaling
  • Verplicht *
  • Vul uw naam in.
   Invalid format.Vul uw emailadres in.
   Vul onderwerp in.

 

 

 

 

 


1 27 34